reede, 26. juuni 2009

Magusad koivad

Retsepti idee on pärit Pereköögi kokaraamatust, originaal retsept lk 229 nimega Mee- sinepikoivad.

Retsept:

8 kanakoiba
70 g v6id
4 spl sinepit (pigem magus kui terav)
4 spl mett
2 spl paprikapulbrit
maitsestamiseks soola, pipart

- Kaste: sulata või, lisa mesi, sinep, paprikapulber, sool, pipar. Sega kõik ained omavahel ühtlaseks massiks.


- Katta ahjupann fooliumiga või küpsetuspaberiga. Määri kanakoivad kastmega.
- Küpseta 15 minutit 180 kraadi juures ja 5 minutit 200 kraadi juures.
- Seejärel keera koivad teistpidi ja määri uuesti kastmega.
- Küpseta veel 15 minutit 180 kraadi juures ja 5 minutit 200 kraadi juures.

- Kõrvale sobib ideaalselt roheline salat ja sepik.
HEAD ISU!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar