reede, 17. juuli 2009

Krõbe ahjukana

RETSEPT:

2 keskmist õuna
1 apelsin
1 sidrun
~ 2 kg kana
2 spl oliiviõli
Maitsestamiseks: pipart, peterselli, soola, paprikapulbrit

- Kana pesta ja vajadusel puhastada sulgedest.
- Määri kana maitseainetega.
- Aseta kana õliga määritud ahjuvormile.
- Õunad pesta ja nendega täita kana.


- Sidrun lõigata pooleks.
- Üks pool lõigata õhukesteks viiludeks ja jaotada need kana ümber.
- Teisest sidruni poolest pigista mahl kanale.
- Apelsiin koorida ja lõigata samuti pooleks.
- Üks apelsiini pool viilutada ja paigutada kana ümber.
- Teisest apelsiini poolest pigistada mahl kanale.

- Küpseta kana ahjus 1h 15 minutit 190 kraadi juures ja ~ 20 minuti 220 kraadi juures.
- Serveerida palava ilmaga värske salatiga või/ja kartulitega.
HEAD ISU!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar