RETSEPT:
u. 750 g kanfileet
maitsestamiseks soola, pipart
1 suurem sibul
5 küüslaugu küünt
3 keskmist porgandit
u. 2,5 dl majoneesi
- Kanafilee vajadusel lõigata õhemaks. Maitsestada soola ja pipraga ning lase u. tund aega maitsestuda.
- Sibul, porgand ja küüslaug puhastada ning seejärel riivida.
- Lao pool kanafilee kogusest vormi põhja.
- Määri majoneesiga.
- Majoneesile järgneb 1/5 sibula ja küüslaugu kogusest, ühtlase kihina.
- Kolmandaks kihiks läheb 1/5 porgandi kogusest.
- Ja nüüd korda kõik uuesti ehk uuesti liha, majonees, sibul ja küüslaug ning porgand.
- Porgand määri pealt majoneesiga (0,5dl).- Küpseta ahjus u. 45-55 minutit 160 kraadi juures.
- Serveeri alguses esimest liha kihti ja seejärel teist.
Head isu :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar