RETSEPT:
300- 400 g tükeldatud rabarbereid
2 sl fariinsuhkrut
1 tl kaneeli
põhi:
2 muna
1,5 dl suhkrut
50 g sulatatud võid
0,5 dl piima
2 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
toscakate:
75 g võid
1 dl suhkrut
2 sl jahu
1 sl piima
- Puhastatud-tükeldatud rabarber sega suhkru- kaneeliga, jäta maitsestuma.
- Vahusta munad suhkruga, lisa sulavõi, piim, jahu ja küpsetuspulber.
- Sega ühtlaseks.
- Vala tainas 24 cm läbimõõduka vormi ja küpseta 200 kraadi juures 10 minutit.
- Laota peale rabarberitükid ja küpseta kook veel 10 minutit.
- Katte valmistamiseks sulata kastrulis või.
- Seejärel sega hulka kõik ülejäänud katteained.
- Kuumuta keemiseni ning jaga ühtlaselt koogile.
- Küpseta kook veel 10 - 15 minutit või kuni on pealt kuldpruun.
Head maiustamist!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar