teisipäev, 14. aprill 2009

Kapsapirukas

RETSEPT:

piruka sisu:

700 g kapsast
4 muna
4 spl suhkrut
1,5 tl soola

taigen:

250 g jahu
0,5 kl vett
1 munakollane
0,25 tl soola
3 spl võid
määrimiseks muna

- Lõika kapsas, pane kapsas potti ja katta veega, maitseta soola ja suhkruga.
- Hauta kapsast, kuni vesi hautunud.

- Keeda munad ja tükelda.

- Sõtku taigen kätega.
- Taigen rullitakse nii öelda kihtide sisse (nagu pildil näha).
- Lase taignal 35 min. külmkapis seista.

- Poolita taigen ja rulli sobivaks suuruseks.
- Aseta piruka sisu ühele taigna poolele ja teisega katta.

- Soovi korral määri pirukas vahustatud munaga.
- Küpseta pirukas ahjus kuldpruuniks 180 kraadi juures.


Head söömist! (:



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar