teisipäev, 14. aprill 2009

Virsiku kook

RETSEPT:

450 g konserveeritud virsikuid
1 kakaokohupiima toru
~250 g vaniljekohupiima
3 spl suhkrut

2 muna
2 dl suhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
3 dl jahu
70 g võid
1 dl piima

- Sulata või.
- Alusta muna ja suhkru vahustaisest, sega juurde jahu, küpsetuspulber, sulatatud või ja piim ning sega need omavahel.
- Kalla taignen vormi ja lase 15 minutit toasoojas seista.
- Küpseta 45 minutit 175 kraadi juures.

- Valminudtordipõhjal lase jahtuda ja lõika kaheks osaks.

- Lõika virsikud väiksteks kuubikuteks.
- Määri mõlemad koogipõhjad seest virsiku mahlaga.
- Katta põhi virsiku tükkidega, umbes 5 spl virsikuid jätta kaunistamiseks.
- Aseta virsikutele peale teine tordipõhi, lase seista.

- Sega kohupiim ja kakaotoru omavahel ja maitsesta suhkruga.
- Kaunista kook pealt kohupiimaga ja virsikutega.

Head maiustamist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar