kolmapäev, 28. oktoober 2009

Küüslaugu-tomatisaiad

RETSEPT:

~1.5- 2.5 dl majoneesi
300 g ehk 1-2 tomatid
3-4 küüslauguküünt
0,3 dl õli
1 spl kuivatatud basiilikut
1 tl soola
1 pikk sai
150 g riivitud juustu

- Viiluta pikk sai ~1,5 cm-ks viiludeks ja laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
- Igale viilule määri majoneesi vastavalt maitsele.
- Lõika/purusta küüslaug ja katta viilud sellega.

- Lõika tomatid väiksteks kuubikuteks ja aseta neid võrtselt igale viilule, maitsesta basiilikuga.
- Kalla igale viilule teelusikaga natuke õli.

- Katta saiaviilud riivitud juustuga.

- Küpseta/rösti saiad 240 kraadi juures 2-5 minutit.

Isukat näksimist ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar