~ 700 -900 g sealiha (seastrooganovi)
2 sibulat
3-4 dl majoneesi
~200g rohelist sibulat
maitsestamiseks: soola ~0,7 tl; pipart 0,5 tl.
praadimiseks õli
- Sealiha valimi tükeldada ja maitsestada soola ja pipraga. Lasta seist külmas vähemalt 2 tundi (ise teen õhtul valmis ja järgmisel päeval küpsetan).
- Prae sealiha pannil kuldpruuniks - ei ole oluline, et oleks küpsenud, tähtis ilus värvus ;) .
- Lõika sibulad õhukesteks ratasteks.
- Määri ahjuvorm vähese õliga, pane liha vormi põhja (mida suurem vorm seda õhukesema kihina jääb liha).
- Kata sibularatastega.
- Vala üle majoneesiga ja lõigatud rohelise sibulaga (sibula võid lisada ka enne serveerimist).
- Küpseta 200 kraadi juures 30 -40 minutit.
PS! Serveeri kas keedetud või ahjukartulitega.
Head isu!
Ma olen ka seda teinud, aga koos seentega. Väga maitsev, aga hirmus rammus :)
VastaKustuta