kolmapäev, 27. jaanuar 2010

Püreesupp

RETSEPT:

pool keskmist paprikat
~250 g brokolit
2 keskmist porgandit
~400 g kartulid
200 g sealiha
4 kaspalehte
100 g võid
2 pk kohvikoort (400ml)
maitsestamiseks soola, pipart
soovi korral maitserohelist

- Keeda kartul, porgan, liha, brokoli, paprika ja kapslehed väga pehmeks.
- Kalla vesi(puljong) ära, seda ei lähe vaja.

- Püreesta saumikseriga keedetud juurviljad ja liha. Maitsesta natuke soolaga.
! Kuigi värv on kahtlane, maitse on väga hea.

- Sulata või pottis, lisa kohvikoor ja sega korralikult läbi.

- Lisa kohvikoore-või segule püreestatud köögivilja-liha segu.
- Sega aeglaselt omavahel läbi, tasasel tulel .
- Maitsesta soola ja pipraga.

- Serveerida kuumalt, võib kaunistada/maitsestada maitserohelisega.

Head isu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar