RETSEPT:
1 suurem suvikõrvits
385 g kanafileet
2 tomatit
100 g keedetud makarone
4 küüslaugu küünt
50 g juustu (võiks rohkem olla)
u. 4 spl hapukoort
maitsestamiseks: peterselli, basiilikut, soola, pipart
- Suvikõrvits pesta, pooleks lõigata, seemnetest puhastada.
- Määri mõlemad suvikõrvitsa pooled hapukoorega (ühele poolele 1 spl).
- Tükelda kanafilee, prae, maitsesta soola, pipra ja peterselliga.
- Aseta kanafilee suvikõrvitsale esimeseks kihiks.
- Lõika üks tomat ja kaks küüslaugu küünt ning aseta need kanafileele, maitsesta basiilikuga.
- Täida suvikõrvits makaronidega.
PS! Suvikõrvits sobib makaronidega väga hästi! ;)
- Lõika tomat kuubikuteks ja kaks küüslaugu küünt viiludeks ning aseta makaronidele, maitsesta basiilikuga.
- Määri tomati tükkidele hapukoort (2 spl).
- Riivi juust ja raputa suvikõrvitsa peale.
- Kalla ahjuplaadile 1 dl vett.
- Küpseta suvikõrvits 40 minutit 160 kraadi juures.
- Riivi juust ja raputa suvikõrvitsa peale.
- Kalla ahjuplaadile 1 dl vett.
- Küpseta suvikõrvits 40 minutit 160 kraadi juures.
Häid maitseelamusi! :)
Väga toredad samm-sammult fotod on Sul, Leena! Aitäh!!
VastaKustuta