Reede, 3. detsember 2010

Klassikaline täidetud paprika

Otsustasin teha midagi klassikalist ja ma ei pidanud pettuma. Paprika tulid välja väga maitsvad ja igati ootuspärased. Mulle ei maitse roheline paprika, sellepärast osutus valik kollaste ja punaste kasuks.

RETSEPT:

6 väiksemat paprika
1 suurem paprika
500g hakkliha
1 dl valmis keedetud riisi
1 mugulsibul
1 dl tomatipüreed
2 dl hapukoort
maitsestamiseks soola, pipart.
- Puhasta paprika seest puhtaks, täida hakkliha-sibula-riisi täidisega.

- Poti põhja asetata tomatipüree, peale paprika ja viimaseks kalla vett (vett nii palju, kuni see ulatub kõige pisema paprika ääreni).

- Hauta kaanega kaetud potis paprika (tasasel tulel) u. 45 minutit. Seejärel lisa hapukoor ja hauta veel u. 20 - 30 minutit.

- Serveri paprika koos vedelikuga. Eriti kõhutäitev on süüa paprika kartuliga.

Head isu! :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar