Neljapäev, 23. september 2010

Lillkapsa lasanje ühele

Jumaldan lillkapsast ja mulle väga maitses see lasanje. Küpsetasin lasanje keeksivormis.

RETSEPT:
1 väiksem lillkapsas
u. 7 kirsstomatid
2 dl piima
150 g riivitud juustu
3 lasanje plaati
määrimiseks õli
maitsestamiseks soola, pipart

- Aja piim keema, lisa 70 g juustu ja lase juustul sulada. Juustu sulamisel on kaste valmis.

- Määri vorm õliga.
- Esimeseks kihiks lasanje plaat ja peale täidis (tükeldatud lillkapsas ja tomat). Maitsestamiseks sool, pipar.

- Siis uuest plaat, kaste, täidis,maitsestamiseks uuesti sool ja pipar.


- Ja viimaseks jääb ainult lasanje plaat ja kaste.
- Pealmiseks kihiks jääb riivitud juust.

- Küpseta lasanje u. 35 minutit 180 kraadi juures v kuni juust on kuldpruun.

Head isu! :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar