laupäev, 7. veebruar 2009

Täidetud šampinjonid.

Minu arust tulid need täidetud šampinjoonid natuke liiga kibeda maitsega. Kuna ei ole seenesõber ei oska öelda miks.

Retsept on pärit Nami-Nami retseptikogust.


RETSEPT:

2 pk. šampinjone
1 pk. kirstomateid
1 mugulsibul
150 g riivitud juustu
4 sp õli
maitsestamiseks soola


- Märja lapiga pühi šampinjonid puhtaks.
- Eralda šampinjoni jalg kübarst.

- Peenesta šampinjoni jalad ja sibul.
- Prae sibul ja šampinjooni jalad pannil ~10 min., maitsesta soolaga.

- Täida šampinjoni kübarad praetud seguga.
- Määri šampinjoni kübarad õliga ja aseta ahjuplaadile.
- Nüüd oma valikul kas aseta kohe igale kübarale poolt tomatit või pärast ahjust tulekut, enne serveerimist.
- Kui kübarad on juba ahjuplaadil aseta igale kübarale natuke riivjuust.
- Pane ahjuplaat 15 minutiks ahju. Küpseta 200 kraadi juures.

Head proovimist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar