RETSEPT:
0,7 kg kartulit
0,7 kg sealiha
1,5 spl tärklist
3 muna
1,5 - 2,5 dl jahu
maitsestamiseks soola ja pipart
praadimiseks õli
- Keeda kartul.
- Keeda liha. Jäta ~0,5 dl puljongit alles.
- Lase kartul hakkliha masinast läbi.
- Lase sealiha hakkliha masinast läbi.
- Prae sealiha ehk nüüd juba hakkliha pannil lisades puljong ja ~1 spl õli.
- Maitsesta soola(~05spl) ja pipraga(~0,15 tl)
- Sega hakkliha ilusti läbi.
- Lisa kartulile tärklis (1,5spl), soola (~0,5tl), vahustatud munad(3tk) ja jahu (~2dl).
- Sega see kõik läbi.
- Tulemuseks peaks olema ühtlane mass, mis meenutab tainast.
- Veereta kartulist pallid siis nendest pätsikud ja täida hakklihaga.
- Peale seda ühenda kartuli servad omavahel, et tulemuseks oleks täidetud pirukas.
- Prae pirukad mõlemalt poolt pannil kuld pruuniks.
reede, 22. mai 2009
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar