Pühapäev, 29. november 2009

Banaani-hapukoorekook

RETSEPT:

põhi:
3 muna
2 dl suhkrut
3dl nisujahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
2 tl kakaod
50 g hapukoort

täidis:
550 g hapukoort
2,5 tk banaani
3 spl suhkrut
50-70 g mandleid

kaunistuseks:
~2 spl kakaod
spets. pärleid

- Põhja valmistamiseks vahusta munad suhkruga.
- Lisa hapukoor, küpsetuspulber, kakao ja jahu.
- Sega taigen ühtlaseks ja laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
- Küpseta 180 kraadi juures 10 -15 minutit.

- Puhasta banaanid koorest, püreesta kahvliga.
- Sega banaanile hapukoor ja suhkur.
- Riivi mandlid peenriivil ja lisa täidisele.

- Kui põhi on jahtunud lõika kaheks võrdseks tükiks.
- Tõsta esimene põhi kandikule ja kata täidisega.
-Tõsta peale teine põhi ja kata ülejäänud täidisega. Kata ka küljed täidisega.
- Lase koogil vähemalt 6 tundi külmkapis seista.

- Kaunista kakaoga ja spets. pärlidaga.

Head koogi söömist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar