Reede, 8. oktoober 2010

Sibula maitseline kanafilee

Mind üllatas väga see roog. Kui ma selle retsepti välja mõtlesin siis olin kindel, et majoneesi ja porgandi maitse jääb domineerima kuid ei, domineeris sibul. Jäin maitsega rahule, see on midagi uut.

RETSEPT:

u. 750 g kanfileet
maitsestamiseks soola, pipart
1 suurem sibul
5 küüslaugu küünt
3 keskmist porgandit
u. 2,5 dl majoneesi

- Kanafilee vajadusel lõigata õhemaks. Maitsestada soola ja pipraga ning lase u. tund aega maitsestuda.
- Sibul, porgand ja küüslaug puhastada ning seejärel riivida.

- Lao pool kanafilee kogusest vormi põhja.

- Määri majoneesiga.

- Majoneesile järgneb 1/5 sibula ja küüslaugu kogusest, ühtlase kihina.

- Kolmandaks kihiks läheb 1/5 porgandi kogusest.

- Ja nüüd korda kõik uuesti ehk uuesti liha, majonees, sibul ja küüslaug ning porgand.
- Porgand määri pealt majoneesiga (0,5dl).

- Küpseta ahjus u. 45-55 minutit 160 kraadi juures.

- Serveeri alguses esimest liha kihti ja seejärel teist.

Head isu :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar