Esmaspäev, 7. märts 2011

Kakao-pähkli kringel

Sellest kogusest tuli mul välja kaks keskmist kringlit. Kringelid olid väga mõnudad, pehmed ja maitsvad:)

Taigen:
25 g pärmi
0,5 pk võid (100 g)
2 muna
1 kl piima
6 kl jahu

Täidis:
100 g võid
1 kl suhkrut
2 spl kakaod
1 dl purustatud pähkleid (lisasin mandleid)

- Pärm hõõruda vähese suhkruga(1tl) vedelaks, lisada sulatatud võid., 2 lahtiklopitud muna, klaas piima ja jahu.
- Segada ja panna taigen külmakappi 30 minutiks.

- Täidise jaoks sulata või, lisa suhkur, kakao, purustatud pähklid ja sega ühtlaseks.

- Kerkinud taigen rullida lahti, määrida üleni täidisega ja keerata rulli.

- Rull lõigata pooleks, põimida need omavahel läbi ja keerata sobivaks kringli kujuks.
- Küpseta 200 kraadi juures u 30 minutit.



Head maiustamist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar