Esmaspäev, 14. märts 2011

Kana-Feta

Väga mahlane ja omapärase maitsega kanafilee, mille võiks serveerida riisiga. Kindlasti hea vaheldus igapäevasele lihtsale toidule. PS! Pildid on endiselt tehtud mobiiliga.

Kahjuks ei oska ma seekord täpseid koguseid kirja panna, aga umbes nii:

400 g kanafileed
200 g peekoni
180 g kirsstomateid
85 g fetajuustu
1/5 keskmist avokaadot

maitsestamiseks:
sool, pipar, sidrunimahl
salatikress
murulauk

- Neljale fooliumi tükile jagasin võrdselt kõik retseptis olevad toiduained.

- Seejärel mähkisin kinni nii, et ahjus küpsedes jääks kogu mahl "fooliumi tasku".
- Enne ahju panemist lasin 4 tundi külmas seista, et liha maitsestuks.

- Küpsetasin u. tund aega, ahju keskmises vahes 180 kraadi juures.

Head isu! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar