Neljapäev, 12. märts 2009

Kanfilee hapukoore küüsalaugu kastmes

RETSEPT:

5-8 küüslaguküünt
300-400 g hapukoort
~600 g kanafileed
200 g juustu
Maitsestamiseks soola (~0.7 tl) ja pipart (0,4 tl)


- Lõika küüslauk väiksteks kuubikuteks ja lisa hapukoorele.
- Maitsesta kaste soola ja pipraga. Lase kastmel seista ~1h.

- Ahjuvorm katta fooliumiga või küpsetuspaberiga.
- Määrida kanafilee tükid mõlemaltpoolt kastmega.
- Küpseta kanafileed ~20 -25 min. ahjus, temperatuuril 180 kraadi.

- Riivi juust.
- Tõsta vorm ahjust ja katta kanafileed riivitud juustuga.
- Pane vorm ahju tagasi ja küpseta veel ~20 min.

- Kui juust on juba piisavalt pruuniks küpsenud, võta ahjuvorm ahjust välja ja lase natuke jahtuda.

- Serveeri kanafilee tükid kartulitega ja juurviljadega.
PS! Kanafilee on suhteliselt kuiv liha.

Head isu:)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar