RETSEPT:
piruka sisu:
700 g kapsast
4 muna
4 spl suhkrut
1,5 tl soola
taigen:
250 g jahu
0,5 kl vett
1 munakollane
0,25 tl soola
3 spl võid
määrimiseks muna
- Lõika kapsas, pane kapsas potti ja katta veega, maitseta soola ja suhkruga.
- Hauta kapsast, kuni vesi hautunud.
- Keeda munad ja tükelda.
- Sõtku taigen kätega.
- Taigen rullitakse nii öelda kihtide sisse (nagu pildil näha).
- Lase taignal 35 min. külmkapis seista.
- Poolita taigen ja rulli sobivaks suuruseks.
- Aseta piruka sisu ühele taigna poolele ja teisega katta.
- Soovi korral määri pirukas vahustatud munaga.
- Küpseta pirukas ahjus kuldpruuniks 180 kraadi juures.
teisipäev, 14. aprill 2009
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar