0,5 kg kartulid
400 g porgandit
~300 g lillkapsast
6 spl oliiviõli
maitsestamiseks soola, pipart, vegeta-maitseainet, tilli.
- Kalla õli potti põhja.
- Koori kartult ja lõika meelepärasteks tükkideks.
- Lao kartul esimeseks kihiks potti ja maitsesta soola, pipraga.
- Puhasta porgand ja lõika jälle meelepärasteks tükkideks.
- Lao porgand teiseks kihiks ja maitsesta vegeta-maitseainega.
- Pese puhtaks lillkapsas ja tükelda see nii, et lillkapsa nn. peakesed jääks terveks.
- Lao lillkapsa nn. pead kolmandaks kihiks. Maitsesta soola ja pipraga.
- Kalla potti vett nii palju, et juurviljad oleks ilusti kaetud.
- Keeda juurviljad keskmisel kuumusel, kuni vesi aurub.
- Enne serveerimist maitsest värske tilliga.
Head isu!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar