Teisipäev, 14. aprill 2009

Liha prantsuse moodi

RETSEPT:

~700g sealiha
400g juustu
600g sibulat
~2-3dl majoneesi
maitsestamiseks soola, pipart


- Tambi liha mõlemalt poolt lihahaamriga.
- Maitsest soola ja pipraga.

- Määri liha paksult majoneesiga.

- Lõika sibul kuubikuteks.
- Pane igale lihalõigule ~1cm paksune sibula kiht.

- Nüüd katta liha juustuga (mina kasutasin viilutatud juustu kuid sobib ka riivitud juust).

- Tõsta ahjuvorm ahju.
- Küpseta kuni juust muutub kuldpruuniks (~34 minuti), 180 kraadi juures.

Head isu!:)

1 kommentaar:

  1. See tundub väga huvitav. Ma teen proovi, aga muudan ka natuke retsepti: panen liha mõneks päevaks marinaadi sisse.

    VastaKustuta