Laupäev, 4. juuli 2009

Vorsti lasagne

RETSEPT:

500 g keeduvorsti (nt. laste)
350 g tomateid
~ 10 lasagne plaati
250 g juustu
150 g hapukoort
400 ml piima
maitsestamiseks sool, pipar, petersell, basiliik.
praadimiseks õli

- Lõika vorst ja tomatid kuubikuteks ja prae õliga läbi, kuni tulemuseks on kaste laadne segu.
- Maitsesta (sool,pipar, petersell, basiliik)!

- Kuumata piim keetmiseni, lisa hapukoor ja juust.
- Kui juust on sulanud ja tulemuseks on ühtlane kaste, maitsesta (sool, pipar, basiliik)

- Määri ahjuvorm õliga.
- Lao ahjuvormi põhja lasagne plaadid peale vorstikaste ja juustukaste, lasagne plaadid, vorsti kaste, juustukaste jne.

- Viimaseks kihiks jätta juustukaste ja soovi korral lisa veel riivitud juustu.

- Küpseta lasagne ahjus 180 kraadi juures kuni juust muutub kuldpruuniks ehk ~35 -45 minutit.
HEAD ISU! ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar