Reede, 21. august 2009

Jook arbuusist

RETSEPT:

~ 2-3 kg kaaluvat arbuusi
0,5 l siidrit või Gini
0,3 l jääd

- Lõika üks veerad arbuusist ära ja pane see kõrvale. Seda ei lähe vaja.
- Ülejäänud arbuus puhasta viljalihast. Seda läheb vaja pärast arbuusi täitmiseks.
- Arbuusi ääred võid kaunistada nt. noaga mustrit teha

- Vilja liha võid lõigata huvitavateks kujudeks või lihtsalt kuubikuteks.
- Mina puhastasin arbuusi viljalihast sellise spetsiialse ümara lusikaga ja viljalihast tulid pallid.
- Viljalihast eraldub mahl ja seda saad lisada pärast siidrile või ginile.

- Enne serveerimist täida arbuus joogiga, jääga, viljalihaga ja viljalihast eraldunud mahlaga.

Head nautimist! :)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar