RETSEPT:
põhi:
100g kaeraküpsiseis (nt. digestive)
50 g võid
täidis:
300g lahjat maitsestamate toorjuustu
6 sl suhkrut
150 ml vahukoort
150 - 200 g hapukoort
tarretis:
1 pakk metsmaasikatarretise pulbrit
3,5 dl keevat vett
200 g maasikaid
220 g mustikaid
- Vala tarretusepulbrile keev vesi, sega korralikult läbi. Lase täielikult jahtuda, vähemalt 1 tund.
- Purusta kaeraküpsised, sega sulatatud või.
- Suru segu küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva 24 cm läbimõõduga vormi põhja.
- Vahusta toasoe toorjuust, hapukoor, vahukoor ja maitsesta suhkruga.
- Kata tordipõhi toorjuustuvahuga.
- Lõika maasikad vastavalt soovile, kas õhukesteks viiludeks või lihtsalt pooleks.
- Maasikad ja mustikad lao juustukattele.
- hoia torti pool tundi külmas.
- Tõsta jahtunud tarretis lusikaga maasikatele ja mustikatele ning lase mõni tund kuni üleöö tarretuda.
- Enne serveerimist kontrolli, et tarretis oleks kindlasti tarretunud.
- Kata tordipõhi toorjuustuvahuga.
- Lõika maasikad vastavalt soovile, kas õhukesteks viiludeks või lihtsalt pooleks.
- Maasikad ja mustikad lao juustukattele.
- hoia torti pool tundi külmas.
- Tõsta jahtunud tarretis lusikaga maasikatele ja mustikatele ning lase mõni tund kuni üleöö tarretuda.
- Enne serveerimist kontrolli, et tarretis oleks kindlasti tarretunud.
Head maiustamist!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar