Laupäev, 17. jaanuar 2009

Cannellonid hakklihaga


Cannellonid hakklihaga








RETSEPT:
~0,5 pakki canelloni
400g koduhakkliha (50% sealiha ja 50% veiseliha)
1 suur tomat
2 väikest mugulsibulat
2 küüslaguküünt
~ 250g juustu
1 tl peterselli maitseainet
maitsestamiseks soola(0,7 tl), pipart(0,5tl. Ise kasutan piprasegu)

- Lõika tomat, sibul ja küüslaug. Sega need omavahel läbi ja lase seista ~10min.
- Prae hakkliha. Maitsesta soola, pipra ja peterselliga.
- Kalla hakklihale köögivilja segu ja prae ~7 min. pidevalt segades.


- Nüüd alusta cannellonide täitmist. (Mina panen alati cannelloonid kilekotti ja siis täidan. Sellega väldin hakkliha välja kukkumist teiselt poolt). Täida cannellonid teelusikaga.


- Kui kõik cannellonid on täidetud aseta need ahjuplaanile ja soovi korral kalla üle pannile jäänud vedelikuga.
- Nüüd katta cannellonid kas riivitud juustuga või juustu viiludega.


- Ja küpseta cannellonid ahjus ~35 minutid, 180 kraadi juures.
- Serveeri värske peterselliga.
HEAD ISU!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar